2020 !

2020 ” Ett nytt spännande år ligger framför oss” -så skrev jag när året  inleddes och som började i full satsning med turné för min föreställning Imitera!-solo . Jag hann spela den i Hörby, Långasjö, Robertsfors ,Sollefteå, Timrå och Kramfors innan coronavirusets konsekvenser och rekommendationer  satte  tillfälligt stopp för min del och för alla andra i kulturbranschen och i många andra delar. Nu är höstpremiären avklarad med 2 föreställningar 11 och 12 sept  på Scala Biografteater  i Ystad. TV-inspelning väntar i november med  ett nytt familjeprogram. Firar mitt 30 årsjubileum i höst och anpassar publikantal efter myndigheternas regler. Jag spelar Imitera! -solo på Vilhelmsro Gårdscafé, Falköping  23 och 24 oktober tillsammans med den eminente pianisten Peter Berglund. OBS! 45 platser per kväll. Biljetter finns på Billetto.se  Välkomna!