2020 är igång!

2020 ” Ett nytt spännande år ligger framför oss” -så skrev jag när året  inleddes och som började så bra, turné med min föreställning Imitera!-solo fortsatte  och jag hann spela den i Hörby, Långasjö, Robertsfors ,Sollefteå, Timrå och Kramfors innan coronavirusets konsekvenser och rekommendationer  satte  tillfälligt stopp för min del och för alla andra i kulturbranschen och i många andra delar. Vi ska genom detta och hoppas på  att inom en snar framtid få återgå till normalläge och åter få hålla på med världens bästa jobb -stå på scen!  I början av mars deltog jag i filminspelningen ”Ur Spår!”   i Sälen där jag gör en liten roll. Det är en feelgoodfilm regisserad av Mårten Klingberg  och har premiär 2021!  Ja gott folk behöver ni mina tjänster för inspelat material etc så tveka inte att höra av er!  Mitt 30 årsjubileum som artist får skjutas upp till hösten!   Norrbotten, Skåne och däremellan..

Vi ses!