Showtime!

Middagsunderhållning

Middagsunderhållning; Kungen inleder med tal och sång(!). Mellanakt med  Kalle Moraeus& Cornelis i förvandlingsnummer med allsång. Till desserten show i högt tempo med Stänkaren, Lasse Berghagen, Tommy Körberg, Zlatan, Lundell, Ranelid, Thomas Pettersson, Johan Glans med flera. Denna show kompletteras ibland med pianist eller trio.

 

 

Imitera!-solo

Anders Mårtensson är tillbaka i ny föreställning med sina träffsäkra imitationer. 2012 turnerade Anders i Riksteaterns regi med föreställningen Imitera! som uppmärksammades i TV4 och spelades i hela landet. Vi har sett honom i Kristallenbelönade humorprogrammet Partaj, Så mycket roligare och även i senaste säsongen av Solsidan.

Nu är Anders tillbaka med en uppdaterad föreställning fylld med både gamla och nya figurer och vässade texter. Tommy Körberg, Kalle Moraeus, Cornelis, Lasse Berghagen, Edward Blom och Stänkaren är några av de personer som gestaltas med värme, humor och musik.

Denna föreställning bokas genom Nina Wahlberg XTC Productions på 073-637 63 90

Boka Carola och Tommy!

Anna Werner som Carola är magnifik och i detta musikaliska möte med Tommy

blir det magi.

 

 

Anders& PartyPolarna

En Kul Kväll – ja, en helkväll med mej och PartyPolarna, ett av Sveriges bredaste band. Rock’n roll, a capella och träffsäkra imitationer. Johan Erikssons glimrande tolkning av Ted Gärdestad i musikaliskt möte med Cornelis.  Bosse Bildoktorn som hårdrockare är en publikfavorit. En kväll med humor, musik, glädje, satir och fullt ös!

Fler samarbeten…

Jag jobbar gärna med pianisterna Peter Berglund och Rickard Åström, multimusikern Per Strandberg, , Anna ”Carola” Werner, sångerskan Helena Hvistendal-Philipsson,sångerskan Karin Klingenstierna med Stella XL, Roger Berg Big Band, ståupparen Göran Ebenhart. Coverband som Good News, Midnight Express Coverband, Hitmaskinen, Poplabbet och många andra  härliga artister och musiker.

Anders och Helena WP.imiteraKöris o cellist Boulevard.

På cello Emili Jeremias