Showtime

Anders Solo

Middagsunderhållning; Kungen inleder med tal och sång(!). Mellanakt med  Kalle Moraeus& Cornelis i förvandlingsnummer med allsång. Till desserten show i högt tempo med Stänkaren, Lasse Berghagen, Tommy Körberg, Zlatan, Lundell, Ranelid, Thomas Pettersson, Johan Glans med flera. Denna show kompletteras  gärna med pianist eller trio.

Imitera!

IMitera spiraI den hyllade föreställningen Imitera! får vi genom Anders träffsäkra imitationer möta Zlatan, Kungen, Cornelis, Tommy Körberg och många andra kända personer från förr och nu, gestaltade med stjärnglans, satir, respekt och kärlek. Imitera! är en humorfylld och nostalgisk resa med musik, röster och dialekter. Vid pianot: flyhänte Peter Berglund och ibland Grammisbelönade Rickard Åström. Imitera! har turnerat i södra Sverige 2011,  i hela landet hösten 2012 i Riksteaterns regi och även under 2013. Föreställningen är 2×45 minuter. I showversionen som är mer anpassad till företagsjobb, middagar etc görs den i kortare version efter önskemål.

 

Anders& PartyPolarna

En Kul Kväll – ja, en helkväll med mej och PartyPolarna, ett av Sveriges bredaste band. Rock’n roll, a capella och oväntade imitationer. Ted Gärdestad i musikaliskt möte med Cornelis skapar magi! Bosse Bildoktorn som hårdrockare är en publikfavorit. En kväll med humor, musik, glädje, satir och fullt ös!

 

 

Fler samarbeten…

Jag jobbar gärna med pianisterna Peter Berglund och Rickard Åström, multimusikern Per Strandberg, sångerskan Karin Klingenstierna med Stella XL, Sångerskan Helena Hvistendal-Philipsson, Roger Berg Big Band, ståupparen Göran Ebenhart och många andra  härliga artister och musiker.

Anders och Helena WP.imiteraKöris o cellist Boulevard.

På cello Emili Jeremias