Showtime!

Middagsunderhållning

Kungen inleder med inspirerande tal. Mellanakt med  Kalle Moraeus& Cornelis i förvandlingsnummer med allsång. Till desserten show i högt tempo med Stänkaren, Lasse Berghagen, Tommy Körberg, Zlatan, Lundell, Ranelid, Edward Blom med flera. Denna show kompletteras ibland med pianist eller trio.

 

 

Imitera!-solo

Nu är Anders tillbaka med en uppdaterad föreställning fylld med både gamla och nya figurer och vässade texter. Tommy Körberg, Kalle Moraeus, Cornelis, Lasse Berghagen, Edward Blom och Stänkaren är några av de personer som gestaltas med värme, humor och musik, ibland kusligt likt.. Vid pianot Peter Berglund som sätter färg på föreställningen.

Denna teaterföreställning i två akter bokas genom Nina Wahlberg XTC Productions, 073-6376390

Boka Carola och Tommy!

Anna Werner som Carola är magnifik och i detta musikaliska möte med Tommy

blir det magi .En hyllning till våra största stjärnor!

Länk till Youtube:

Carola VS Tommy

 

Anders& PartyPolarna

En Kul Kväll – ja, en helkväll med mej och PartyPolarna, ett av Sveriges bredaste band. Rock’n roll och träffsäkra imitationer. Johan Erikssons glimrande tolkning av Ted Gärdestad i musikaliskt möte med Cornelis. En kväll med humor, musik, glädje och fullt ös!

 

Fler samarbeten…

Jag jobbar ofta med pianisterna Peter Berglund och Rickard Åström, multimusikern Per Strandberg, Anna ”Carola” Werner, sångerskan Helena Hvistendal-Philipsson, sångerskan Karin Klingenstierna med Stella XL, Roger Berg Big Band, ståupparna Göran Ebenhart, Tobias Persson med flera.Coverband som Good News, Midnight Express Coverband, Hitmaskinen, Poplabbet,PartyPatrullen och många andra fina artister och musiker.

 

 

Köris o cellist Boulevard.

cello Emili Jeremias