Showtime!

Middagsunderhållning

Kungen inleder med inspirerande tal. Mellanakt med  Kalle Moraeus& Cornelis i förvandlingsnummer med allsång. Till desserten show i högt tempo med Stänkaren, Lasse Berghagen, Tommy Körberg, Zlatan, Lundell, Ranelid, Edward Blom med flera. Denna show kompletteras ibland med pianist eller trio.

 

 

Imitera!-solo

Anders Mårtensson är tillbaka i ny föreställning med sina träffsäkra imitationer. 2012 turnerade Anders i Riksteaterns regi med föreställningen Imitera! som uppmärksammades i TV4 och spelades i hela landet. Vi har sett honom i Kristallenbelönade humorprogrammet Partaj, Så mycket roligare och även i säsong 5 av Solsidan. Succé i TV4s Klassfesten när Tommy Körberg mötte sej själv i Anders skepnad, september 2019.

Nu är Anders tillbaka med en uppdaterad föreställning fylld med både gamla och nya figurer och vässade texter. Tommy Körberg, Kalle Moraeus, Cornelis, Lasse Berghagen, Edward Blom och Stänkaren är några av de personer som gestaltas med värme, humor och musik, ibland kusligt likt.. Vid pianot Peter Berglund som sätter färg på föreställningen.

Denna föreställning bokas genom Nina Wahlberg XTC Productions på 073-637 63 90.

Boka Carola och Tommy!

Anna Werner som Carola är magnifik och i detta musikaliska möte med Tommy

blir det magi .En hyllning till våra största stjärnor!

Länk till Youtube:

Carola VS Tommy

 

Anders& PartyPolarna

En Kul Kväll – ja, en helkväll med mej och PartyPolarna, ett av Sveriges bredaste band. Rock’n roll, a capella och träffsäkra imitationer. Johan Erikssons glimrande tolkning av Ted Gärdestad i musikaliskt möte med Cornelis. Bosse Bildoktorn som hårdrockare är en annan publikfavorit. En kväll med humor, musik, glädje, satir och fullt ös!

 

Fler samarbeten…

Jag jobbar gärna med pianisterna Peter Berglund och Rickard Åström, multimusikern Per Strandberg, , Anna ”Carola” Werner, sångerskan Helena Hvistendal-Philipsson,sångerskan Karin Klingenstierna med Stella XL, Roger Berg Big Band, ståupparna Göran Ebenhart, Tobias Persson med flera.Coverband som Good News, Midnight Express Coverband, Hitmaskinen, Poplabbet och många andra fina artister och musiker.

Anders och Helena WP.imiteraKöris o cellist Boulevard.

På cello Emili Jeremias